TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i maglovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo oblaka i magle na istoku kroz koje se nazire sanjivo sunce.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, za mnoge zadnji radni u ovome tjednu, a meteorolozi najavljuju lijepo vrijeme i za vikend, za polovicu listopada koji nam ove godine podari baš lijepo vrijeme, pa neka takvo bude do kraja, pa kasnije što nam Bog da.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, već prvu kavu popili i na radnome mjestu već se zagrijavate s lakšim poslovima, pa kasnije u punoj snazi odrađujte one teže, rješavajte probleme, izvršavajte obveze savjesno i temeljito i – ako radite sa strankama budite ljubazni, strpljivi, nitko od dragosti ne dolazi na šalter, ne moli, zato imajte na umu da ste tu radi stranaka, kupaca…a osmijeh i lijepa riječ su ono što se pamti u razgovoru s ljudima.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, dijelite osmijehe, zagrljaje, širite dobre vibracije na sve strane i bit će vam ispunjen radošću i ovaj dan-veliki Božji dar!

www.tomislavnews.com