TG VijestiUncategorized

DOBRO vam umjereno vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo oblaka, ali sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo. A na prvim jutarnjim zrakama blješti i prvi ovojesenski snijeg  na vrhovima okolnih planina.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a ako se po jutru dan poznaje moglo bi biti i ugodno za šetnju u prirodi. Jesen je, vrijeme je od oblaka, kiše i snijega, promjenjivo,  pa se ne treba pouzdavati kako će cijeli dan biti lijepo kao ujutro. Ako ste se dobro naspavali i s dragim osobama pijete prvu jutarnju kavu u veselom razgovoru ili pijete sami uronjeni u lijepa sjećanja, dobro je, važno je da ste ustali iz postelje, da ste poprilično zdravi i dobro se osjećate.

Dobro raspoloženje zadržite cijeli dan, posjetite ili nazovite drage osobe, razgovarajte s njima, posebice ako su stare i nemoćne, jer nekada i razgovor puno može pomoći, jer nema dobrog zdravlja tijela ako duša nije vedra. Budite zato velikodušni, optimistični, volite život i cijenite ga, kako svoj tako i tuđi, jer nema sto života nego jedan jedini, pa ga proživite tako da nikada sebe ne predbacujete kako ste ga uzalud živjeli.

A s ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje kuda god hodili, gdje god bili, uz zahvalnost Bogu na još jednom velikom daru-novom danu!

www.tomislavnews.com