TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 2 stupnja C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a sunce je uranilo i svoje zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, i vedar i oblačan, ali prohladan, jer vjetar nanosi hladnoću od snijega koji je jučer pao po okolnim mjestima, Šuici, Kupresu, Blidinju, ali proljetni je snijeg i brzo će ga nestati, pa hladnoća prestati.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i ako ste jučer glasovali  da ste zadovoljni rezultatima izbora, ako i nisu “vaši” pobijedili, sve je to isto, na vas neće mnogo utjecati ako ispunite svoj život zadovoljstvom, pravim vrijednostima koje sami odaberete, a ne da vam ih nameću drugi, jer “od svoje volje ništa bolje”.

Važno je da nakon jutarnje kave krenete hrabro u susret svim izazovima koje današnji dan, koje život stavlja pred vas, da ih svladate, odradite na korist vama i svima oko vas.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com