sjećanjeTG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali se počeše navlačiti neki tanki oblaci, sunce se sanjivo nazire iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, iako je proljeće i lijepo vrijeme, nekako je otužan za duvanjski i kupreški kraj, jedan je ovo od najtežih dana u ovome kraju iz Domovinskog rata, izginu mladost na ratištu. Ma koliko se trudili ne misliti na te dana od prije 32 godine, malo komu od odraslih uspijeva, odzvanja u ušima, u sjećanju tutnjava topova, zlokobno zavijanje bure, snijeg, pušanija, a noći nikada dulje, užasno vrijeme, ne ponovilo se!

Svim braniteljima kojima se ovih dana uz molitvu pale svijeće, polaže svježe cvijeće na grobove hrabrih mladića, vječna hvala i pokoj im duši. Živima ostaje nikada ih ne zaboraviti, to je najmanje što im dugujemo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite ljubav, mir i radost.

www.tomislavnews.com