TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, sunce je uranilo, ali tanki magličasti oblaci stoje na putu toplim zrakama pa ne mogu jače razbacati svoju svjetlost po rosnom Duvanjskom polju.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan, pretežito vedar, ali je nebo nekako mutno, nema one lijepe plave boje (ljubavi moje!). Tiho je i toplo, a cvat i cvijeće, procvalo drveće miriše na sve strane, ptičice veselo cvrkuću, a vi pijete, ovo pretpostavljamo, prvu jutarnju kavu na poslu ili doma, ne bitno, neka vam bude uslast u ugodnom društvu. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, puni ste životne i radne energije, spremni činiti dobra djela, pomoći potrebitima, pružiti utjehu onima kojima je ona potrebna, zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru.

Iskoristite ovaj lijepi dan i nakon posla i obveza krenite u šetnju, darujte sebi barem sat dva užitka u lijepoj prirodi, prozračite pluća, ojačajte tijelo, napojite milinom dušu, razbistrite misli.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, s osmijehom na usnama krenite hrabro u susret novom danu i širite dobre vibracije i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/ Foto: Stupi na Duvanjskom polju