TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i onih sivkastih oblaka, a sunce je uranilo, pa je očekivati da ih rastjera.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svibanjski, cvjetni, mirisan, za mnoge neradni, iako, iskreno rečeno, ne znamo zašto je službeno neradni za neke koji ionako ne rade mnogo. Računa se, vjerojatno, da njihov nerad nitko neće primijetiti, bili na poslu ne bili, ništa se neće promijeniti niti će vele privriditi?!

Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i uz otvoren prozor ili na terasi, balkonu pijete kavu i slušate veseli cvrkut ptica, a miris cvijeća širi se na sve strane, ne zamarajte se drugima, vi svoj posao, ono što ste planirali uraditi za danas uradite polako, temeljito, bez žurbe, sa zadovoljstvom. Ako radite ono što volite to ne zovite radom, nego ljubavlju, radošću života.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com