TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, tiho je, sparno, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, a na istoku ima magličastih oblaka, sunce je uranilo i kroz oblake traži putove za prolaz toplih zraka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju radnoga tjedna, a tri prva dana ljeta sukladna su godišnjem dobu, sunčana i topla, pa se treba privikavati na sunce i naglo zatopljenje, nakon onih dosadnih kiša. Ali, na bolje i ljepše se uvijek lakše priviknuti, pa i kada je o vremenu riječ.

Ako ste se dobro naspavali uz otvoren prozor, jer noć bijaše sparna u duvanjskom kraju, ako ste lijepo sanjali i jutros uranili i s dragim ljudima pijete prvu jutarnju kavu, budite zadovoljni, sretni, nasmijani i zahvalite Bogu na još jednom lijepom daru – novom danu, a za uzdarje budite dobri, korisni, djelujte pozitivno, optimistično.

Sve što danas budete radili neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama, širite dobre vibracije na svakoga i sve oko sebe, učinite i ovaj dan i ovaj svijet ljepšim, mirisnim, cvjetnim, radosnim, sretnim!

www.tomislavnews.com