TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, nema vjetra, nebo iznad duvanjskog kraja uglavnom je vedro, sunce je uranilo i Duvanjsko polje ugrijalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a zadnji je u lipnju, ali ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, kavu popili, neka vam ovo bude novi dan za neke nove početke, nova energija za posao, ljubav, za nova prijateljstva, za radovanje životu.

Pred nama je vikend pa danas privodite kraju sve što ste planirali uraditi u ovom tjednu, a vikend na početku srpnja iskoristite za odmor, druženje s dragim ljudima, šetnje u prekrasnoj prirodi, posvetite koji sat i sebi, možda je i na to došao red. Lijepo je voditi brigu o drugima, o bližnjima, djeci, unucima, roditeljima, susjedima, ali nekada treba pomisliti i na sebe, na vlastito zdravlje. Ako se previše istrošite o brizi za druge, ugađajući drugima, upitajte se ponekada: a gdje sam ja? Ne ono pitanje aktualnih političara (uh!) pohlepnika svedeno na kratici IMT (ima li mene tamo?), pri čemu misle samo na svoj interes, na materijalno bogatstvo,  na sebe, zanemarujući sve druge i drugo. Oni rijetko zavire u svoje srce, u dušu, savjest, u svoju nutrinu.

Zaboravite na njih, srca ispunjena ljubavlju, duše mirom i pozitivnih misli krenite hrabro u novi dan – najljepši Božji dar, a za uzdarje budite dobri, empatični, simpatični, uljepšajte svima i svemu oko sebe ovaj dan, život!

www.tomislavnews.com