TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, puše slab vjetar, ali je pohladno, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a bijele  oblake na istoku sunčane zrake već pomalo rumene i razgone.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a svetkovina je svetoga Luke, “triba u nidra ruke”, što će reći da postaje hladno vrijeme, a jutros jest i bit će sve hladnije pa treba biti na to spreman. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, dok vatra veselo pucketa u šporetu, u kaminu, pa ako ste napripravili  dovoljno drva ili drugoga ogrijeva možete bezbrižnije čekati zimu.

Ali, uzalud vam najjače grijanje, ako nemate ljubavi u srcu, koja je najjači grijač vaše nutrine, koja vas pokreće, hrabri da krenete u susret novom danu-velikom Božjem daru i činite samo korisna i dobra djela, posebice ako ste spremni pomoći potrebitima, bolesnima i nemoćnima, vaš dan će biti ispunjen zadovoljstvom,

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama, širite dobro raspoloženje i radost svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com