TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a na istoku ima oblaka iza kojih proviruje sanjivo sunce.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, malo vedar, malo oblačan i malo  prohladan, ali je još uvijek kalendarski zimski,  miriše na kišu, iako bi bilo dobro da nas ove zima malo posjete i pahuljice, ali dogledno nisu izgledne. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i još malo sanjarite uz prvo jutarnju kavu, ali nemojte dugo, spremajte se na posao ako idete ili putujete izvan doma.

Nadamo se kako ste već napravili raspored za danas i rađe i odmora, ali ne žurite, važno je odraditi temeljito i sva što radili, razgovarali i dogovarali neka bude pošteno, svima na dobrobit i svima da učini život boljim, ljepšim.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i spremnošću pomoći drugima, krenite hrabro u susret novom danu uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu, pa s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com