TG Vijesti

FOTO: DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je umjereno vedro, ali ima i oblaka na sjeveru, snijeg je poprašio krovove i ulice, a snijeg se nazire iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, po planinama dobro snježan, a po polju, po krovovima, po ulicama samo poprašio. Ako snijega nije bilo u veljači, evo sjetio nas se malo u ožujku, kažu da snijeg u oblacima neće sagnjiti, ali čini nam se da je ove zime dobrano zakasnio, pa ako sada i padne, proljeće je na vratima.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i polako pijete prvu jutarnju kavu spremajući se na posao. Ako vozite do posla pazite, ceste su mokre i skliske, a i oni koji će otići do trgovine neka pripaze kuda hode. Korizma je, pa razmislite koje još dobro djelo možete učiniti, pomoći potrebitima i pružiti utjehu onima koji su potrebni utjehe.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com