TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima i bijelih oblaka iznad planina, a sunce je uranilo pa je očekivati da će njegove zrake rastjerati oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, ugodno je topao za ovo doba godine, miriše na sve strane, a pričice veselo cvrkuću i njihova pjesma dopire kroz otvoreni prozor dok pijete prvu jutarnju kavu razmišljajući kako danas najbolje iskoristiti dan.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali lijepo sanjali i da vam neće biti problem prionuti odraditi planirano, još ako volite svoj posao, ono što radite, tada nema umora, ali ne žurite, ne pretjerujte, laganini i temeljito.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: Lijepo uređeno dvorište-park ispred zgrade Doma zdravlja u Tomislavgradu, još kad naraste trava i procvjeta cvijeće!