TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 1 stupanj C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i oblaka kroz koje se probijaju sunčane zrake, pa je očekivati lijep dan. Ima na zemlji debeli sloj mraza, pa pripazite!

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge bi trebala biti dan odmora, ali pred blagdane, uoči Badnjeg dana-Badnjice, mnogi će još provesti u nekakvoj bezrazložnoj trci, nervozni su, a da ni sami ne znaju zašto. Ako ste dobro spavali, lijepo sanjali, opustite se uz prvu jutarnju kavu s dragim osobama, a vjerujemo da su mnogi naši dragi pristigli iz tuđine, pa je veselije i u domovima i u gradu, na ulicama, osjeća se živost na svakom koraku.

Bez žurbe, polako, napravite i tu desetu vrstu kolača, ma je, brojit će ih netko, to vi mislite, zato – što ste napravili, napravili, počistili ste dovoljno… Danas je (umjesto sutra kad je nedjelja, a nedjelja ne da postu na se!) badnji post, znate što ćete ručku, a sigurno ste odredili što ćete i na Božić, dakle, bez stresa, laganini.

Važno je da vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, misli su vam pozitivne, a bili ste u mogućnosti pomoći potrebitima i već ste to učinili, s osmijehom na usnama širite dobre vibracije i radost oko sebe, uz zahvalnost Bogu na još jednom daru-novom danu!

www.tomislavnews.com