TG Vijesti

DOBRO vam vedro blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, čisto, a sunce je uranilo i svojim zrakama Duvanjsko polje ugrijalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, blagdan je Velike Gospe, Uznesenja Blažene Djevice Marije  na nebo, neradni je dan, a noćas su mnogi hodočastili do Rame, do Sinja, a jutros će, po tradiciji, mnoge Duvanjke i Duvnjaci hodočastiti do Seonice i Prisoja, gdje se u Duvanjskom dekanatu posebno slavi blagdan Velike Gospe.

Znamo da se mnogi niste dobro naspavali, slavilo se, feštalo na sve strane, pa jutros se teško probuditi i onima koji trebaju, a za one kojima se nigdje ne žuri najbolje je ostati u postelji do desetak sati, a onda laganini…Kuda god  hodili, putovali, gdje god slavili današnji dan, neka vam bude blagoslovljeno i neka vas Gospa čuva.

Uzvratite  izmoljeno Gospino skrbništvo nad vama s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, zahvalnošću, s osmijehom na usnama i rukama raširenim u zagrljaj, širite radost na sve strane!

www.tomislavnews.com