TG Vijesti

DOBRO vam vedro i mirisno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, ima poneki bijeli oblačić na sjeveru, sunce se jutros rano probudilo i zemlju obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, mirisan i sunčan, a ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, budite i vi vedri, veseli, dobro raspoloženi i orni za posao. Dok pijete prvu jutarnju kavu, a sunce baca svoje zrake kroz prozor,  dok slušate cvrkut ptica u krošnjama drveća, ima nade u lijep dan, u ljepše sutra za nas i za tebe voljeni grade, Tomislavgrade, ima nade za zdraviji i bolji cijeli svijet, za sve ljude, dao Bog da tako bude!
Mi vam želimo vedar i veseo dan, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, uz poruku: volite i bit ćete voljeni, ljubite i bit ćete ljubljeni!
Ljubav može biti jača i strastvenija pod starim krovovima, u malim mjestima, od one u dvorcima ili po raskošnim metropolama, jer ljubavi ne treba veliki prostor, nego dobra dušu i veliko srce!

Pa s ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremni pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com