TG Vijesti

DOBRO vam vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini hladnije nego temperatura pokazuje, vedro je nebo nad duvanjskim krajem, a i sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, prvi u listopadu, koji je počeo vedro i sunčano, a do kada, teško je reći sada. Cvijeće nam  još miriše i cvjeta kao u sred ljeta. Vjerujemo da vam je vikend prošao u šetnji, a da ste se noćas dobro naspavali i lijepo sanjali, a jutros pijete ili ste već prvu jutarnju kavu popili, razbudili se i razmišljate od čega jutros početi, što prvo uraditi?

Ne žurite, važno je sve što budete radili da bude korisno i vama i svima oko vas, radite dobro raspoloženi i za nove izazove, nove susrete  spremni, bez straha krenite u novi dan, ne bojte se posla, samo hrabro, jer rekoše stari Latini : “Fortes fortuna iuvat” – Sreća prati hrabre!

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge i osmijehom na usnama, širite pozitivnu energiju i radost svuda oko sebe, zahvalni Bogu na još jednom lijepom daru-novom danu!

www.tomislavnews.com