TG VijestiTG Zanimljivosti

FOTO: DOBRO vam vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada, u kojemu je jutros mjesec zaleg’o na Tušnicu!

Temperatura je 7 stupnjeva C, ne puše vjetar, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, plavo, a sunce uranilo i u rano jutro s mjesecom “kavu popilo”, jer su istodobno , više od sat vremena, gledali se s visoka  preko Duvanjskog polja, sunce iznad Vrana, a mjesec iznad Tušnice.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, danas malo predahnite, a kada malo odjutri krenite u šetnju po gradu, po gaju, poznatim putevima i uživajte u prekrasnoj prirodi. Napojite se sunčanom toplinom, duboko dišite dok vam pogled kruži dragim predjelima, napojite se milinom.

Jutros oko 7 sati iznenadio nas je pun, veliki blijedi mjesec iznad Tušnice. Pročitali smo mišljenje astrologa koji pišu kako će pun mjesec 19. studenog bit poseban jer će na snazi ​​biti djelomična pomrčina, a to će ubrzati promjene i unijeti nered u našu rutinu. Ako netko zna više o ovoj astrološkoj pojavi, je li uobičajeno ili neobično, neka nam javi, jer su počele stizati fotografije neobičnog mjeseca i od naših čitatelja?!

“Plovi mjesec iznad grada…” u rano jutro

Mi ne znamo je li ovakav mjesec u rano jutro uobičajen u ovo doba godine, u astrologiju se ne razumijemo, pročitali smo kako je jutros sunce izašlo u 6,52 sati, a mjesec zalazi tek u 7, 49, pa su istodobno na nebu bili i sunce i mjesec više od sat vremena.

No, vi se ne dajte zbuniti niti uobičajenu subotnju rutinu mijenjati. Budite vedri, veseli, zaljubljeni i neka vam dan bude radostan!

www.tomislavnews.com