TG Vijesti

DOBRO vam vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, puše povjetarac pa se čini hladnije, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje već obasjalo, ali nije ugrijala kako bi trebalo o Gospojini.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, malo pohladan, spomendan je svetoga Lovre, a svaki je dan nečiji spomendan, a svaka osoba ima svoje spomendane, više njih u životu. Sretni su oni koji imaju više sretnih spomendana, ali, nažalost, više je sjetnih i tužnih, jer se tuga i žalost jače usijeku u srce, ostave ožiljke koji bole.

Želimo da imate što više radosnih spomendana i što manje ožiljaka na srcu, a da ste današnji dan-veliki Božji dar započeli raspoloženi, uz kavu s dragim osobama, s obitelji ili sami, ali ne i usamljeni. Ako ste već isplanirali kako danas provesti dan, radno ili paradno, na poslu ili odmoru, svejedno ne žurite, ljeto je i sve laganini. Danas će, sudeći po jutru, biti ugodno prošetati i po gradu, i po selu, po gaju, po širokom polju i dragim brdima i planinama, zato odvojite malo vremena i prošetajte kad se odjutri, izađite iz kuće, iz zatvorenog prostora. Na planinama se čovjek osjeća bliže nebu, slobodniji je, vedrijeg duha, bezbrižniji je…pa budite takvi!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, kuda god hodili, putovali, neka vam bude sretno i blagoslovljeno. I širite dobre vibracije, radost i široke osmijehe svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com