TG Vijesti

DOBRO vam vedro i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, puše povjetarac, a nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a sunce je već granulo i baca svoje tople zrake po Duvanjskom polju.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, što ne znači i mirovanja, štoviše, po ovako lijepom danu kakav jutro najavljuje treba šetati po prirodi, upijati svjetlost sunca i ljepotu plavoga neba, unijeti blagost u oči i milinu u dušu.

Vjerujemo da polako i u dragom društvu ispijate prvu jutarnju kavu uz veselu priču, uz smijeh, jer treba iskoristiti svaki dan i svaki sat uljepšati život sebi i drugima. Ako ste u rano jutro neraspoloženi, mrzovoljni, vjerojatno će vam takav biti cijeli dan, a zašto? Ako ste zdravi, ako vam je obitelj zdrava, vi ste bogata osoba i zahvalite Bogu na tome. Možda vam nije sve po željama, ali nikad ne znate što bi vam ispunjenje neke želje  donijelo, radost ili tugu, zato ne želite nemoguće, previše…Budite skromni u očekivanjima, vrijedni, dobronamjerni i ostvarenje malih želja često je velika radost.

Važno je imati srce puno ljubavi, dušu ispunjenu mirom, čistu savjest, pozitivne misli i široki osmjeh, a ništa od toga ne plaćate, pa širokogrudno dijeliti na sve i svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com