TG Vijesti

DOBRO vam vedro i sunčano blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, nema vjetra, tiho je i vedro jutro u duvanjskom kraju, razmjerno je toplo, a sa sunčanim zrakama studeni je bez studeni već stigao, što znači da nekada ime nije bitno nego sadržaj, ono što očima vidimo i što srcem osjećamo.

Ugodan vam i blagoslovljen ovaj dan, Svih svetih blagdan, koji nam podari lijepo jutro, ako se po jutru dan poznaje onda će i dan biti sunčan. A dan je molitve i sjećanja na naše drage koji nisu među nama, ali i druženja s obitelji koja se, po običaju, okuplja na ovaj blagdan, dolazi iz tuđine, iz daleka, u svoj lijepi i dragi zavičaj.

Zato uz jutarnju kavu  ne počinjite s teškim temama, s bolestima, ne “dušite” ljude oko sebe s nevažnim pričama, važni ste jedni drugima, zato budite raspoloženi, veseli, razgovarajte o lijepim događanjima, oživite samo vedra i radosna sjećanja, a onda krenite u šetnju po ovako lijepom danu, priroda kakvu nam je Bog dao i nebeskim kistom oslikao prepuna je pozitivne energije koju vam nudi besplatno.

Uživajte i napunite se toplim bojama, upijte sjaj u potkrovlje očiju, a ljubav iz srca i mir iz duše širite svuda oko sebe, neka ovaj dan bude radostan, vrijedan sjećanja!

www.tomislavnews.com