TG Vijesti

DOBRO vam vedro i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 9 stupnjeva C, tiho je, nebo je vedro nad duvanjskim krajem, ima malo oblaka na horizontu, ali je sunce uranilo i njegove tople zrake rastjerat će oblačiće.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, na polovini travnja, temperatura je malo niža u odnosu na protekli tjedana, ali je za travanj u duvanjskom kraju iznimno toplo. Od sutra meteorolozi najavljuju promjenu vremena, kišu i hladnije, ali je bilo dovoljno i lijepo, sunčano, pa sada i neka malo kiša pada.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, jučer našetali i uživali u ljepoti prirode, pa jutros uz kavu planirate što danas raditi, jer nije svaki dan “rođendan” niti blagdan i neradni dan. A da bi se u tim danima uživalo, odmaralo, treba radne dane dobro iskoristiti. Ako radite ono što volite, nećete se umoriti, ali počesto nas zapadne raditi i ono čemu nismo radi, ali i to odradite sa zadovoljstvom i dan će vam biti uspješan.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, dobro raspoloženi, spremni pomoći drugima, zahvali Bogu na novom danu-velikom daru i s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com