TG Vijesti

DOBRO vam vedro i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, tiho je, vedro je nebo nad duvanjskim krajem, a i sunce je poranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu u kojemu će za neke  biti jednako i radnih i neradnih dana, a neki i ne znaju za odmor, za praznike, za blagdane, uvijek rade, žure, pa im preporučujemo da malo uspore, vrijeme jednako prolazi ili jednako miruje, stoji, dok mi prolazimo, pa razmislite.

Ako ste se dobro naspavali, lijepo snove sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, nemate razloga biti neraspoloženi u lijepom danu pri kraju travnja, koji, čini li se to i vama, nekako brzo prođe, proleti, ili se tako čini samo starijim osobama. Danas je Svjetski dan plesa, pa se malo rasplešite, razigrajte, može i po kući, može uz veselu pjesmu ptica, važno je kretati se, ali i sa šetnjom, s plesom ne treba pretjerivati, sve umjereno i sve s dobrom namjerom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, uz zahvalnost Bogu na darovanom novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radosti i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com