TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 19 stupnjeva C, nema vjetra, tiho je jutro proljetno, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, ima oblačića, ali sunce se rano probudilo i rosno Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i svaki njego sat, ako pijete prvu jutarnju kavu, a sunčane zrake vam proviruju kroz prozor, do vas dopire veseli cvrkut ptica, naravno da ćete i vi biti dobro raspoloženi i radovati se novim danu, hrabro ići u susret svim izazovima.

Čovjeku se u njegovom životu nudi mnogo putova i svakodnevno trebamo odlučivati kojim krenuti ili koji potez povući, a da bude onaj pravi, onaj koji će koristiti nama i svima i svemu oko nas. Nekada odaberemo i krivi put, put za koji nakon nekoliko prijeđenih metara ili kilometara shvatimo da nije onaj pravi, te da se želimo vratiti na početak i krenuti drugim. Ako vidite trag kojim ste došli, neće vam biti problem vratiti se i krenuti drugim putem ako onaj stari niste zatrpali lošim hodom, djelovanjem…

Dakle, ako ste ostavili dobar trag, ako niste porušili most,  ako niste zatvorili sve putove do svoga srca, ljubav će ispraviti sitne krivine i izvesti vas na pravi put, pronaći ćete smisao života i radovati se svakom jutru, svakom cvijetu, cijelom svijetu!

www.tomislavnews.com