TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem, nakon jučerašnjeg pljuska, vedro, a sunce je uranilo i svojim toplim zrakama obasjalo Duvanjsko polje, jučer kišom okupano pa se jutros svaka travka zrcali.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku radnoga tjedna, pa ako ste se preko vikenda dobro odmorili, noćas lijepo naspavali i čarobne snove snili, jutros uz osmijeh pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima ili sami, ali s pozitivnim mislima, vi ste sretni i hrabro krenite u susret novom danu – Božjem daru. Polako odrađivajte za danas planirane poslove, radujte se susretu s dragim osobama, onima koji šire dobre vibracije, a one s negativnom energijom (nažalost, ima i takvih!) i one malodušne, ako ih ne možete raspoložiti, zaobiđite, izbjegnite.

Ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima, svako dobro djelo će vam biti višestruko uzvraćeno kada vam bude najpotrebnije, utješite one utjehe potrebne, a sve to činite uz osmijeh, s ljubavlju u srcu i mirom u duši, dobrim namjerama i uljepšajte i sebi i drugima ovaj dan!

www.tomislavnews.com