TG Vijesti

Dobro vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, tanki oblaci već polako uzmiču ispred sunčanih zraka, koje prodiru i kroz krošnje drveća.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u novom tjednu, a prošli u Tomislavgradu bio je baš pun lijepih događanje, molitve, pjesme, igre, zabave…u Duhovno-kulturnoj manifestaciji “Dani svetog Nikole Taveliće” u kojima je svatko našao nešto za sebi ili je sve bilo za svakoga, baš onako kako Duvnjacima odgovara. A srpanj i kolovoz svakako su mjeseci kada se ide na godišnje odmore, kada je i u uredima hladovina, kada nema nekih osobitih političkih aktivnosti, samo su udarni mjeseci za posao poljodjelaca, treba “svrnuti” ljetinu, a čini se da je ove godine baš ponijela, da je rodilo i na polju i u vrtovima, Bogu hvala. Udarni su i za svadbe, sportske turnira, dane sela, proslave i veselja, druženja…

Ako ste na odmoru ne zamarajte se poslom, opustite se, kao  što i na poslu ne trebati praviti velike pauze, temeljito odradite što ste planirali ili vam je u opisu posla, jer je najbolje, ako je moguće dovršiti ono što je započeto, da svaki dan isti posao ne raditi iz sredine. Ali, svatko ima svoj način rada i način odmora, a od svog izbora ništa bolje nema – “od svoje volje ništa bolje!”.

Sve što radite neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, ruku raširenih u zagrljaj novom danu, s osmijehom na usnama širite radost na sve i svuda oko sebe, sa željom da se ljubav i radost prošire na sve strane, na jedan i jedini nam život.

www.tomislavnews.com