TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, ima malo magle u podnožju planina, a sunce, kroz maglovito nebo, obasjava široko polje Duvanjsko.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i sunčan, pa se još može piti prva jutarnja kava na otvorenom, balkonu, terasi ili pored otvorenog prozora kroz koji dopiru sunčane zrake i cvrkut ptica iz krošanja još uvijek zelenog drveća. Ima i poneki žuti listić, ali ne želi još s drveta, zlati se u zelenilu.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali i još malo budni sanjarite, jer jutro je baš sanjivo. Za one koji nikuda ne žure dobro je malo i sanjariti, ali oni koji moraju na posao bolje se trgnuti iz sanjarenja i krenuti na posao, na izvršavanje obveza koje ste danas planirali. Ali ne žurite, sve stignete, ima u Boga dana.

Sve što radite i o čemu razmišljate neka bude korisno, s ljubavlju u srcu i mirom u duši, spremni pomoći potrebitima, uz zahvalnost Bogu na još jednom buđenju, na novom danu-velikom daru i hrabro mu krenite u susret, s osmijehom  dijeleći radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com