TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je čisto, one lijepe plave boje, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a vrijeme je za ova doba godine, a prva je trećina travnja, nevjerojatno toplo, gdje nema starijih i beba gotovo da ne treba podlagati vatru, zagrijavati prostorije,  što se vrlo rijetko događa u rano proljeće u duvanjskom kraju. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu, a nemate razloga biti neraspoloženi, zahvalite Bogu na novom, vedrom i toplom danu-velikom daru i neka vas radost života prati cijeli dan i sve dane koji dolaze.

Danas se obilježava Svjetski dan zdravlja, pa čuvajte, pazite na svoje zdravlje i na zdravlje svojih bližnjih, pa preporučujemo šetnju po prirodi što je vrlo zdravo, kažu znalci, a složit ćete se kako je i vrlo ugodno.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, s osmijehom na usnama pođite hrabro u susret novom danu šireći radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com