TG Vijesti

DOBRO vam vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo bijelih oblaka, ali sunce je već granulo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pred vikend, pa polako završavajte poslove planirane za ovaj tjedan, ali ne žurite, ako nešto i ne stignete ima u Boga dana. Doduše, svakim danom sve manje, pa zato iskoristite svaki dan za dobra djela, uraditi samo ono što koristi vama i svima oko vas. Što ste stariji život postaje sve smješniji, a vi ozbiljniji i nije vam do smijeha.

Primijetili ste, sigurno, kako se ljudi sve manje smiju, šale, na svoj i tuđi račun, kako više nema na televiziji serija kojima bismo se mogli od srca nasmijati, a u novinama, u medijima… nestalo je onih šaljivih stranica, minuta, pa kao da smo svi zaboravili kako je smijeh lijek. Nažalost, taj lijek liječnici  sve rjeđe propisuju, jer je najlakše i liječnicima preporučivati tablete i pacijentima trpati ih u sebe. I dok je liječnicima vjerovati, mediji, posebice portali su preplavljeni reklamama kojekakvih preparata, svaki od njih na “biljnoj bazi” i “diže iz mrtvih, spašava od sigurne smrti”! Ne nasjedajte, sve je to jedna velika laž, prijevara i mamipara.

Reklame za ove “spasonosne” preparate vrlo su vješto sročene, potkrepljene velikim razgovorima sa, kao, svjetskim doktorima, a ako uguglate ime toga navodnog liječnika, nećete ga nigdje naći, iako je izmislio, otkrio “lijek” za sve vaše tegobe. I što je reklama vještija, prijevara je veće i skuplja, zato pazite, ne naručujte preko interneta na osnovu reklama i ne trošite novac uzalud!

Osjećali smo potrebu upozoriti vas na ove prijevare (a iz vlastitog iskustva!) a naša preporuka je i  danas: oboružajte se ljubavlju u srcu, osmijehom na usnama i dobrim vibracijama koje ćete širiti svuda oko sebe i dan će vam biti radostan!

www.tomislavnews.com