TG Vijesti

DOBRO vam vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, tiho je,     nebo nad duvanjskim krajem je vedro,  u svitanje je bilo magle, ali sunce je uranilo i maglu rastjeralo, svoje tople zrake po Duvanjskom polju razastrlo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a ako je suditi po jutru dan  će biti ugodan za šetnju, po ulicama grada, po selu, polju, brdima i planinama, jer šetnja je po ovako lijepom zimskom danu je zdrava, ako možete šetati i volite prirodu. Nadamo se da ste se dobro naspavali, popili kavu s dragim osobama i već smislili što ćete danas ručku, sada se opustite u igri s djecom, unucima ili ako ih nemate uzmite dobru knjigu, pogledajte dobar dokumentarac, omiljenu seriju ili pronađite glazbu koju volite i sanjarite, može biti korisno.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobro raspoloženi, spremni pomoći drugima pomoći potrebitima, utješiti one koji trebaju utjehu, s osmijehom na usnama širite radost i dob re vibracije, uz zahvalnost Bogu na ovome lijepom danu- velikom daru!

www.tomislavnews.com