TG Vijesti

DOBRO vam vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, tiho je, nebo je vedro iznad duvanjskog kraja, tek pokoji oblačak, sunce je uranilo i svojim toplim zrakama na Duvanjskom polju obasjalo ovce i maslačak.
Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora. Prekrasni, idilični, proljetni prizori s povijesnog polja, umjetnicima nadahnuće u svanuće, mnogima sjeta na bezbrižne pastirske dane…Vašem pogledu i duši izlažemo ovaj prizor za lijepo buđenje i sanjarenje u rano nedjeljno jutro, uz prvu kavu s dragim osobama ili u samoći, u lijepim i dragim sjećanjima.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i neka vam danas sve bude lijepo, dobro, jedinstveno po svojoj radosti, dan za pamćenje, za zahvalu Bogu na novom danu-lijepom danu, u kojemu ćete činiti samo dobra djela, misliti pozitivno, dragim osobama reći koliko vam znače, kako bi vam život bez njim bio siromašniji duhom, ljubavlju i veselje.
Sa srcem punim ljubavi, duše ispunjene mirom, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije na sve strane.
www.tomislavnews.com