TG Vijesti

EKSKLUZIVNO: Rekonstrukcija ceste TG-Lipa, a dr. Bagarić ravnatelj Doma zdravlja TG, čestitamo!

Iako još nema službenog izvješća sa sjednice Vlade HBŽ održane danas, ipak smo, ekskluzivno, doznali važne informacije

Danas je u Livnu održana sjednica Vlade HBŽ s podugačkim dnevnim redom. Izvješće na službenim stranicama Vlade očekuje se tek sutra, ali naši izvori ipak su nam dojavili važne informacije s današnje sjednice.


Uz mnoge točke dnevnog reda, Vlada je danas razmatrala i usvojila i Program rada Županijske Uprave za ceste za 2013. godinu. Ovim Programom utvrđena je  raspodjela sredstava koja će biti uložena u županijske ceste ove godine. Dobra vijest je da će se na cesti Tomislavgrad-Lipa raditi zahvati u vrijednosti preko 700.000 KM. Prije svega pokušat će se trajno riješiti područja gdje su se zadnjih godina dogodile poplave i to izdizanjem ceste i rješavanje problema odvodnih voda. Vrijedi također spomenuti da je ovo najveći iznos zadnjih godina koji će se uložiti u ceste u duvanjskoj općini.
I još jedna važna vijest procurila je s današnje sjenice Vlade HBŽ: dr. Ivan Bagarić iz Tomislavgrada imenovan je ravnateljem Doma zdravlja u Tomislavgradu, na razdoblje od četiri godine.


Doktoru Bagariću čestitamo, ali trebat će zahvaliti i na odluci renoviranja ceste od Tomislavgrada do Lipe (duvanjskog sela ispod Vran planine). Naravno, kada posao bude završen!

www.tomislavnews.com