TG Sport

FOTO : AK “PULS” TOMISLAVGRAD traži volontere za pomoć u organizaciji 2. “Hajdučkog traila”

Za desetak dana (točnije vikend od 03.07. 2021. ) održati će se drugi “Hajdučki Trail” utrke koja će imati 3 dužinske kategorije i to: Harambaša (38 km / +1800 m), Hajduk (22 km / +1100 m), Jatak (12 km / +500 m) .

Najduža utrka Harambaša starta u subotu, 03.07. u 09:00 sati iz Tomislavgrada s trga Gange i Hajdučke družine, te prelazi kroz Kologaj, Ostrožac, iznad Stipanića, Privala, Prisoje, Tušnica – Vitrenik, grebenom natrag do Njivica, pa preko Vučipolja i Musića poda, Ostrošca i Kologaja na trg Gange i Hajdučke družine. Hajduk starta u 10,00 sati sa Vidikovca a Jatak u 10.30 sati sa trga Gange i Hajdučke družine. Nakon utrka slijedi dodjela nagrada za sve utrke, okrjepa i druženje sa hajdučijom.


Organizirati ovakvu jednu utrku koja se proteže na 40-ak kilometara, treba nam pomoć volontera, pa ovim putem molimo sve one koji na bilo koji način žele pomoći u organizaciji (čišćenje i označavanje staza, pomoć na okrjepnim stanicama i kontrolnim točkama, ispomoć na prijavama, pomoć na startu/cilju utrka, bodrenje trkača i logistička pomoć ili bilo koja druga pomoć koja može pridonijeti ovoj organizaciji), da se prijave u inbox, upravi kluba ili na broj Boška Markovića koji je voditelj volontera najkasnije do 02.07.2021. godine kada će biti održan zajednički sastanak i dodjela zaduženja.


Za sve volontere osigurana je lijepa volonterska majica kao i uspomena na drugi Hajdučki Trail, ali i neprocjenjivo zadovoljstvo koje vam ostane nakon ove utrke znajući da ste upravo vi pridonijeli ostvarenju jednog velikog projekta!

Objava je s FB stranice Atletski klub Puls Tomislavgrad

www.tomislavnews.com