SvijetTG Čestitke

FOTO/VIDEO: BLAŽ PERIĆ, maturant SSŠ Tomislavgrad, u odabranom društvu, na konferenciji TMRW Dubaiju, 2023.

Blaž Perić, maturant Srednje strukovne škole Tomislavgrad – smjer tehničar elektroenergetike, prošloga tjedan boravio je  na trodnevnoj  konferenciji TMRW Dubai 2023. u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Dobitnika mnogih vrijednih nagrada i osvajača prvih mjesta na natjecanjima odmah po povratku upitali smo kako je dospio na tu prestižnu konferenciju i o čemu je bila riječ na trodnevnoj svjetskoj konferenciji?

Blaž Perić, prvi s desna

” Na konferenciju TMRW Dubai 2023. putovao je direktor Marko Laco(CEO), koji je sve i organizirao, Petar Lukić(CTO) i ja. Odlazak je organizirala tvrtka iz Mostara IT.O koja je ranije organizirala natjecanje u hackathonu gdje sam na dva natjecanja bio prvi i ovo ljeto tri mjeseca bio na praksi kod njih.

Događaj na konferenciji je započeo uvodnom sesijom Digital Dubaija, nakon koje je uslijedilo niz sesija i radionica na dvije odvojene pozornice.  Riječ je o crypto konferenciji, govorilo se o NFT-ovima, web3, Metaverse…”, rekao je za Tomislavnews.com izvrsni srednjoškolac iz Tomislavgrada, Blaž Perić.

VIŠE O PROGRAMU , ZA ONE KOJI ZNAJU ENGLESKI, TMRW DUBAI 2023.

MOGU POGLEDATI OVDJE

Blaž nam je poslao i nekoliko fotografija i videa  iz Dubaija!

www.tomislavnews.com/LJ.Đ.