TG Čestitke

FOTO ČESTITKA: Antoniji Ćurčić iz Tomislavgrada (Brišnika) dodijeljena je Dekanova nagrada za izvrstan uspjeh!

Jučer je Antoniji Ćurčić iz Brišnika-Tomislavgrad na svečanosti  PMF u Splitu dodijeljena Dekanovu nagrada. Odmah smo joj čestitali i zamolili je da se ukratko predstavi našim čitateljicama i čitateljima:

“Hvala Vam na čestitkama! Rođena sam u Brišniku, Tomislavgrad, gdje sam završila osnovnu školu, a nakon toga i Gimnaziju Marka Marulića Tomislavgrad. Zanimanje za biološke znanosti započelo je u šestom razredu odnosne škole, koje se razvijalo tijekom školovanja ostatka osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja.

Nakon položene državne mature upisala sam preddiplomski Studij biologije, znanstveni smjer na Prirodno-matematičkom fakultetu u Splitu. Ostvarila sam izvrstan uspjeh na spomenutom studiju dobila sam Dekanovu nagradu, što me, naravno, jako obradovalo.

Sada sam prva godina diplomskog studija Molekularne biologije na PMF u Splitu, a zahvalna sam velikoj podršci moje obitelji, posebice oca, i prijatelja, bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Svima se i na ovaj način zahvaljujem, a zahvaljujem svima koji su mi uputili čestitke za izvrstan uspjeh i Dekanovu nagradu”, kratko je o sebi rekla i svima zahvalila ova skromna i uspješna Brišnička.

ČESTITAMO STUDENTICI ANTONIJI ĆURČIĆ IZ BRIŠNIKA-TOMISLAVGRAD NA DEKANOVOJ NAGRADI ZA IZVRSNOST I ŽELIMO JOJ USPJEH U DALJNJEM STUDIRANJU I ŽIVOTU!

www.tomislavnews.com