TG Sport

FOTO ČESTITKA : Izborna skupština AK “Puls” i proglašenje pobjednica i pobjednika za 2022. godinu!

IZBORNA SKUPŠTINA KLUBA: KREŠIMIR SLIŠKO STARI-NOVI PREDSJEDNIK, UPRAVNI ODBOR PROŠIREN ZA DVA ČLANA 🤗
🔝 JOSIPA BAKOVIĆ 🏆 I DŽEMAL BUKVIĆ 🏆 POBJEDNICI DTL 2022.
🔝 DIJANA MANĐERALO 🏆 I ILIJA JUKIĆ 🏆 NAJUSPJEŠNIJI ČLANOVI KLUBA U PROTEKLOJ SEZONI
✅ Kako to obično biva, posljednjega petka u siječnju vrijeme je za godišnju Skupštinu kluba koju redovito održavamo u hotelu Tomislav. Ovogodišnja je bila i izborna.
✅ Na Skupštinu se odazvalo tridesetak članova, što je bilo više nego dovoljno za pravovaljano odlučivanje. Nakon usvajanja Financijskog izvješća i Izvješća o radu kluba te razrješenja članova u tijelima kluba, uslijedio je izbor novoga rukovodstva za iduće četiri godine.
✅ Jednoglasno su na rukovodeća mjesta izabrani: predsjednik kluba i Upravnog odbora – ↗️ Krešimir Sliško, dopredsjednik kluba i Upravnog odbora – ↗️ Krešimir Tabak, tajnik kluba ↗️ Ante Mamić, članovi Upravnog odbora – ↗️ Božo Marković, ↗️ Ivan Ćavar, ↗️ Vlatko Kovačević, ↗️ Ivan Kristijan Jurič i ↗️ Ivan Jurčević. Članovi Nadzornog odbora – ↗️ Josip Škorić, ↗️ Josipa Baković i ↗️ Krešimir Parlov.
☝️ Budući da se svake godine povećava opseg posla kao i klupske ambicije, javila se potreba za proširenjem Upravnoga odbora, novim ljudima, novom snagom i kreativnošću koja će uspješno odgovoriti na izazove koji nas čekaju. U to ime broj se članova Upravnog odbora povećao s pet na sedam. 😇💪
✅ Plan kluba za tekuću godinu je:
❇️ Organizirati deseto izdanje Duvanjske trkačke lige Ante Baković Fanta u poznatom formatu od 16 kola (12 cestovnih i 4 trail utrke) s jednakim načinom bodovanja kao i do sada (na kraju sezone zbrajaju se bodovi iz osam najboljih cestovnih i tri najbolje trail utrke). Liga ima proljetni dio (13. travnja – 29. lipnja) i jesenski dio (7. rujna – 28. rujna).
❇️ Organizirati deveto izdanje „Duvanjske desetke“ na dan 5. kolovoza 2023.
❇️ Organizirati peti „Duvanjski pingvin“ na dan 6. siječnja 2024.
❇️ Sudjelovati na domaćim i inozemnim utrkama.
✅ Najsvečaniji dio večeri bilo je proglašenje pobjednika Duvanjske trkačke lige Ante Baković Fanta za 2022. godinu i dodjela priznanja za najuspješnije članove kluba za proteklu godinu.
✅ U utrci na jednu milju nismo imali velik broja sudionika. Među djevojčicama najbolja je bila 🥇 Helena Galić, a među dječacima 🥇 Andrija i 🥈 Matej Galić te 🥉Nikola Duvnjak.
✅ U ženskoj seniorskoj konkurenciji sudjelovalo je 15 žena, a raspored je sljedeći:
🥇 Josipa Baković 🏆
🥈 Dragica Čolina
🥉 Vesna Ćavar
✅ Konkurencija među muškarcima bila je iznimno jaka. Ukupno su nastupila 42 mladića. Čak ih je osam trčalo peticu ispod 20,00, a četvorica ispod 18,00. Konačni poredak izgleda ovako:
🥇 Džemal Bukvić 🏆
🥈 Vinko Sliško
🥉 Nedim Zahirović
✅ Priznanje za najuspješnije članove kluba dobili su ↗️ Dijana Manđeralo (za osvojena državna prvenstva na polumaratonu i na 10 km, kao i niz odličnih rezultata na drugim utrkama), kao i ↗️ Ilija Jukić koji je prošlogodišnju sezonu završio kao sedmi polumaratonac u državi te ostvario najbolje klupsko vrijeme na polumaratonu – 1,15,09.

✅ Poslije formalnog dijela uslijedila je večera i ugodno druženje. 🏁 , objava je s FB stranice Atletski klub Puls Tomislavgrad

www.tomislavnews.com