Bosna i HercegovinaHB ZupanijaTG Gospodarstvo

FOTO ČESTITKA : Kupreški med i propolis OPG “Bile” vl. Tome Ivića nagrađeni zlatnom medaljom na međunarodnom ocjenjivanju!

U organizaciji Pčelarskog društva “Nektar” iz Tuzle, dana 17.09.2022 godine, održano je međunarodno ocjenjivanje/natjecanje kvaliteta meda: “17. Medena Tuzla 2022“, na kojoj je ispitano više od 900 uzoraka meda iz cijelog svijeta među kojima su bili i proizvodi OPG BILE KUPRES (Beele): Kupreški livadni med i propolis kapi te su ocjenjeni visokom ocjenom kvalitete i zlatnom medaljom.

“Potvrda je ovo višegodišnjeg truda, rada i ulaganja te na kraju i strpljivosti. Kupreški livadni med time je dobio zasluženo mjesto i formalnu potvrdu kvaliteta.


Inače, pčelinjak bude u Tubolji preko zime i ostaje tamo do kraja mjeseca svibnja. Kasnije selim na livadu u Kupres i opet na zimovanje u Tomislavgrad, a član sam Udruge “Duvanjski vrisak”, izjavio je za Tomislavnews.com Tomislav Tomo Ivić, vlasnik OPG Bile Kupres (Beele) koji je za svoj med dobio zlatnu medalju, iako je mnogima poznatiji kao vrsni i popularni harmonikaš.

Čestitamo gospodinu Iviću i vjerujemo kako je ovo priznanje proslavio uz svirku i pjesmu!

www.tomislavnews.com