HrvatskaTG ČestitkeTG Sport

FOTO ČESTITKA: Lucija Bilobrk, porijeklom iz Vinice-Tomislavgrad, plasirala se u finale Europskog prvenstva u kick-boxingu!

LUCIJA BILOBRK U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA U BEOGRADU! BRAVO LUCE, BRAVO ZA STASITU SPLIĆANKU I ZA TRENERA ANTU MATASA!

LUCIJA BILOBRK PLASIRALA SE U FINALE EUROPSKOG PRVENSTVA U BEOGRADU! Moćna splitska pitbullovka dominirala protiv domaće predstavnice Srbije Elme Hajrović, za zlato će se boriti u nedjelju, 28. travnja protiv Ruskinje Elene Gapeshine!

Lucija je u polufinalu teške kategorije do 81 kg suvereno, s jednoglasnom odlukom 5:0 u sve tri runde pobijedila domaću reprezentativku Srbije Elmu Hajrović!

MOĆNA SPLIĆANKA LUCIJA IDE PO ZLATO!

Višestruka prvakinja Hrvatske (pet puta!), neprikosnovena u teškoj kategoriji LUCIJA BILOBRK (24, Pit Bull Split), višestruka svjetska i europska prvakinja u kick-boxingu, K-1, savateu i tajlandskom boksu, koja je tek ove godine izašla na međunarodnu boksačku scenu, plasirala se u finale i borbu za novo zlato u ringu na Europskom prvenstvu u Beogradu.

Lucija je uvjerljivo svladala predstavnicu Srbije ELMU HAJROVIĆ iz Novog Pazara, odličnom taktikom iskoristila izuzetnu pokretljivost i prednost u visini i dužini ruku potpuno ukrotivši domaću predstavnicu, inače svjetsku prvakinju u karateu.

Splićanka Lucija sve tri runde držala je reprezentativku Srbije na distanci, a njene pokušaje naleta i široke zamahe krošeima, pravodobno presijecala i kažnjavala nasrtaje preciznim prednjim i zadnjim direktima!

Sve govori krajnji rezultat 30:27 kod svih pet sudaca (po rundama jednoglasno 10:9, 10:9, 10:9)!

Lucija je tek ove godine prvi put boksala međunarodne mečeve i odmah pokazala kakav boksački potencijal nosi u sebi – osvojila je Kup nacija u Somboru trijumfima nad viceprvakinjom svijeta iz Uzbekistana i nad snažnom predstavnicom Azerbejdžana.

Čudesna splitska kraljica ringa, vedra i nepresušne pozitivne energije, nepobjediva pitbullovka Lucija ne pamti kad je ring napustila poražena u bilo kojem borilačkom sportu kojima tako dominantno vlada!

SVE ČESTITKE LUCIJI I NJENOM TRENERU U SPLITSKOM PIT BULLU ANTI MATASU NA NOVOM VELIKOM USPJEHU I PLASMANU U FINALE EUROPSKOG PRVENSTVA!

Čestitke stručnom stožeru naše reprezentacije na prvom velikom europskom finalu, uz trenera Antu Matasa, Peri Veočiću i Mateju Matkoviću kojima je potporu došao dati i Jurica Runtić, predsjednik Marketinške komisije Svjetske boksačke federacije IBA-e koji je u Beograd stigao na poziv predsjednika EUBC-a dr. Ioannia Filippatosa i dopredsjednika Sumayda Khalidova!

LUCIJA će za zlato boksati u nedjelju, 28. travnja protiv prve favoritkinje, Ruskinje Elene Gapeshine koja je u polufinalu pobijedila predstavnicu Bjelorusije!

NAPRIJED LUCE, PO NOVO ZLATO I NOVU TITULU EUROPSKE PRVAKINJE, PRVE U BOKSU!

IZNAD SVIH HRVATSKA!

Objava je Boks saveza Hrvatske.

Naš Portal TN prati uspjehe ove mlade sportašice, jer je porijeklom iz duvanjskog sela Vinice.

Za one koji ne znaju: Lucija Bilobrk je porijeklom iz duvanjske župe Vinica, otac Petar rođen je u Vinici, u Bilobrcima, hrvatski je branitelj i direktor Lovrinca, majka Ankica je iz zaleđa Zadra.

Čestitamo Luciji i želimo joj pobjedu u finalu, u nedjelju, 28. travnja, 2024. godine!