TG Sport

FOTO/VIDEO/ČESTITKA: ODRŽAN 2. Hajdučki trail, pobjednica-harambašica Josipa Baković, a pobjednik-harambaša Džoni Jurić, objavljujemo sve rezultate!

Danas je u Tomislavgradu, kako smo već javljali, u organizaciji AK “Puls” održan 2. Hajduči trail, utrka u tri kategorije: Harambaša, Hajduk i Jatak. Sudjelovalo je 60 natjecatelja iz Republike Hrvatske i B i H.

Sudionici natjecanja okupili su se jutros na Trgu gange i Hajdučke družine, dobili upute od organizatora i startali: Harambaše u 9, 30 sati  s Trga, Hajduci u 10,00  sati s Vidikovca i Jataci u 10, 30 s Trga.

U kategoriji Harambaše natjecalo se 6 natjecateljica i natjecatelje, a trčali su planinskom stazom duljine 38 kilometara, Hajduka i hajdučica je bilo 23, a trčali su na stazi duljine 22 kilometra, dok je Jataka i Jatačica bilo 31, a trčali su stazom duljine 13 kilometara.

Vrijeme je bilo vruće, a dijelovi planinskih staza s usponom, kamenitih ili šumovitih, što je usporavala trčanje, ali trčalo se srcem.

Utrka je završena u popodnevnim satima kada su se svi sudionici ponovno okupili na Trgu gange i Hajdučke družine u Tomislavgradu, gdje su proglašeni rezultati.

U kategoriji Harambaša, od žena pobijedila je Harambašica Josipa Baković, članica AK “Puls iz Tomislavgrada, dok je od muških pobjednik Harambaša  Džoni Jurić, također član AK “Puls”. Džoni je obranio titulu Harambaše, jer je i na 1. Hajdučkom trailu bio pobjednik.

VIDEO!

https://www.facebook.com/1623986441177293/videos/666983811367517

U kategoriji Hajduk od žena je pobjednica Hajdučica je Jelena Bobetić, a od muških pobjednik Hajduk je Vinko Sliško-Pusa

U kategoriji Jatak pobjednica Jatakica je Lucija Križanac Mihaljević, iz Aerobic Studio Sinj, dok je pobjednik Jatak Ilija Jukić.

Sve rezultate možete vidjeti na linku: www.stotinka.hr

Nakon proglašenja pobjednika i uručivanja nagrada nastavljeno je druženje sudionika na Trgu, a okrjepu im je pripremio Restoran “Hajdučke vrleti” s Blidinja.

Sudionici ističu odličnu organizaciju traila, zahtjevnu, ali izazovnu stazu s prekrasnim krajolikom.

Čestitamo svim sudionicima, pobjednicama i pobjednicima posebno, čestitamo organizatoru, a vjerujemo kako će 3. Hajdučki trail imati i više natjecatelja, što želimo!

www.tomislavnews.com/Foto: Mario Kovačević, AK “Puls”