Bosna i HercegovinaTG Kultura/Zabava

FOTO ČESTITKA: Prof. Marija Pavković Baković iz Tomislavgrada među tridesetak prestižnih autora na Međunarodnom književnom festivalu Bookstan

Poznato je da prof. Marija Pavković Baković ima u svojoj biografiji niz nagrada, postignuća, suradnji s mnogim institucijama, nastupa i ostalih ostvarenja u svojoj struci.
Na programu FTV-a i portalu nakladničke kuće Buybook prepoznali smo nasu sugrađanku i na Međunarodnom književnom festivalu Bookstan koji je odabrao 30-ak prestižnih autora iz regije, ali i s drugih kontinenata te predstavio njihove knjige. Na osnovu svojih radova, odabrano je 12 mladih književnih kritičara za sudjelovanje na sedmodnevnim predavanjima i radionicama iz područja književne kritike među kojima je i prof. Marija Pavković Baković.
Nekoliko dana prije toga, njezine književne kritike smo pronašli i u popisu autora Zbornika hrvatskih književnih kritičara u Đakovu, a poeziju na Međunarodnom pjesničkom festivalu u Zenici. Mariji čestitamo od srca na iznimnim postignućima i priznanjima s nadom da će nastaviti svoja znanja i iskustva primjenjivati u našem Tomislavgradu.(lj.đ.)
www.tomislavnews.com/ lj.đ. / Foto: Bookstan