HrvatskaTG ČestitkeTG Vijesti

FOTO – ČESTITKA: STUDENTICA ANITA ČEVRA iz Omolja – Tomislavgrad dobitnica nagrade EFZG “Humanitarac”!

Anita Čevra iz Omolja, Tomislavgrad, studentica 3. godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu danas je proglašena pobjednicom projekta EFZG Humanitarac. Riječ je o projektu koji nagrađuje humanitarni rad i doprinos Ekonomskog fakulteta zajednici i društvu.
Anita Čevra već duže vrijeme volontira za prvi hrvatski časopis o beskućništvu Ulične svjetiljke. Časopis izdaje Franjevački svjetovni red – mjesno bratstvo Trsat koje vodi i prihvatilište za beskućnike.
“Kada hodate centrom Zagreba možete vidjeti osobe koje prodaju Ulične svjetiljke te kupiti časopis od njih i čitati o mnogim zanimljivim temama. Dio prihoda ide osobama koje prodaju, a meni je čast i zadovoljstvo da su moje fotografije korištene čak i kao naslovnica časopisa. Osim fotografija također redovito i pišem za časopis. Zahvalna sam na današnjem priznanju Ekonomskog fakulteta te sam sigurna da ću nastaviti volontirati i dalje”, naglasila je Anita Čevra.
Jedna od nagrada koju je dobila je 500 kuna od Debatnog kluba koje može donirati udruzi ili projektu po izboru, to će u ovom slučaju biti Ulične svjetiljke, dodala je Anita Čevra.

www.tomislavnews.com