Bosna i HercegovinaHB ZupanijaTG Sport

FOTO ČESTITKA: U Tomislavgradu održano Državno prvenstvo u taekwondou, srebrene medalje osvojile juniorka Ivona Jurič i kadetkinja Matea Ćavar

Jučer, 7. travnja, 2024.godine  Taekwondo klub Koryo-TG i Taekwondo klub Buško Blato imali su čast biti domaćini Državnog taekwondo prvenstvo BiH za kadete i juniore na kojem je nastupilo preko 300 natjecatelja iz 40 različitih taekwondo klubova BiH.

Naši natjecatelji su se kroz cijeli dan borili za nove titule prvaka i viceprvaka BiH u taekwondou. Ovim putem želimo se zahvaliti našim općinskim i županijskim vlastima na čelu sa premijerom naše Hercegbosanske županije gosp. Ivanom Vukadinom koji je i svečano otvorio natjecanje, ministrom znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ gosp.Antom Tadićem i u ime Općine Tomislavgrad pomoćnikom načelnika gosp. Antom Bokanovićem, te predsjednikom Sportskog saveza Tomislavgrad gosp. Tomislavom Batarilom.


U znak zahvalnosti naš savez im je dodijelio udžbenike taekwondoa prof. dr. Safeta Kape te zahvalnice za potporu u organizaciji Državnog taekwondo prvenstva Bosne i Hercegovine i za doprinos razvoja taekwondoa u BiH.
Otvaranju su nazočili i čelnici TKD Saveza BiH Samir Šarić, August Orlović i Igor Đukanović, te cjelokupni Izvršni odbor WT saveza BiH .
U Tomislavgradu je bio mnogo gostiju od kojih je čak 150 bilo na noćenju, stoga se zahvaljujemo svim našim sponzorima koji su nam pomogli u realizaciji ovako velikog natjecanja u našem gradu.
Naš grad dobio je 2 nove viceprvakinje BiH – juniorka Ivona Jurič i kadetkinja Matea Ćavar.
Uz njih još su se okitili broncom junior Abdulah Tiro, kadet Josip Mihaljević i Darija Sučić.


Čestitamo našim natjecateljima koji su odradili vrlo zahtjevne borbe i želimo im još više uspjeha u ostatku sezone, priopćenje je iz TDK “Buško jezero” Tomislavgrad.

DODAJEMO:

TAEKWONDO / Kadeti Livna prvaci BiH, juniori viceprvaci

www.tomislavnews.com