TG ČestitkeTG Kultura/Zabava

FOTO ČESTITKA: Učenica Osnovne škole fra Mije Čuića – Bukovica Ljubica Bekavac (Mrkodol) dobitnica je prve nagrade za likovni rad na međunarodnom likovnom natječaju

Ljubica Bekavac, učenica devetog razreda naše škole, dobitnica je prve nagrade za likovni rad, u konkurenciji predmetne nastave, pod nazivom „ U vrtlu moga dide jema svega“ na međunarodnom, osmom po redu  likovnom natječaju „Ča u versin, riči i panelu“ . Drugu nagradu dobio je učenik iz Srbije dok treću nagradu dijele učenice iz Poljske i Litve.

Spomenuti natječaj raspisala je Agencija za odgoj i obrazovanje Kaštel Novi, a osim iz Hrvatske likovni radovi, njih preko 450, pristigli su iz ukupno jedanaest država. Povjerenstvo Osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom okupila je članove povjerenstva koji su bili zaduženi pregledati pristigle literarne, recitatorske i likovne radove.

Podsjećamo, naša škola na ovaj je natječaj poslala deset likovnih radova koji su nastali u likovnoj radionici pod vodstvom mentorica: Nikoline Leutar, Milenke Tomić i Ivane Ćurić. Svim našim učenicima koji su poslali svoje radove i njihovim mentoricama zahvaljujemo  na uloženome trudu i čestitamo na sudjelovanju, a svi zajedno iznimno smo ponosni  na našu učenicu Ljubicu Bekavac čiji je rad u tako velikoj i jakoj konkurenciji izdvojen i nagrađen te joj od srca čestitamo!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU!

[SHOW THUMBNAILS]

www.tomislavnews.com/Osnovna škola fra Mije Čuića Bukovica