HB ZupanijaTG ČestitkeTG Vijesti

FOTO ČESTITKA: UDRUGA specijalne policije iz Domovinskog rata u suradnji s MUP HBŽ danas je u Tomislavgradu obilježila 31. obljetnicu utemeljenja

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata  sa sjedištem u Livnu u suradnji s  MUP Hercegbosanske županije danas (20. svibnja, 2023. godine, organizirala je danas u Tomislavgradu  31. obljetnicu utemeljenja.

U Spomen bazilici u Tomislavgradu služena je  sveta misa zahvalnica za poginule i umrle pripadnike Specijalne policije MUP-a HR-HB.  Misu je predvodio duvanjski gvardijan fra Bože Milić.

Nakon mise  pripadnici Specijalne policije i MUP položili su vijenac i upalili svijeće uz molitvu, kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Spomen parku u središtu Tomislavgrada.

Kratkim govorom nazočnima su se obratili:  županijski ministar MUP-a Mario Lovrić,  Jure Granić, ratni zapovjednik Specijalne policije i predsjednik Udruge Nikola Ćosić. Dogovorili su da obilježavanje 32. obljetnice Specijalne policije bude u Kupresu.

Nakon toga uputili su se na druženje u šumarsku kuću u Grla – Vran.

Čestitamo svim pripadnicima, veteranima Specijalne policije iz Domovinskog rata 31. obljetnicu utemeljenja i neka ih još mnogo obilježe u dobrom zdravlju!

www.tomislavnews.com