tomislavnews.com

FOTO ČESTITKE: Održana godišnja skupština Atletskog kluba “Puls” Tomislavgrad i dodijeljene nagrade najboljima!

U subotu, 17. veljače, 2024. godine, u hotelu Tomislav održana je redovita skupština kluba. Iako smo termin zbog simpozija koji se održavao u hotelu pomjerili u posljednji tren, radu skupštine od 55 članova odazvala se natpolovična većina.

Nakon usvajanja Izvješća o radu kluba za 2023., Financijskog izvješća za 2023. te Plana aktivnosti za 2024. uslijedila je dodjela medalja za najbolje na Duvanjskoj trkačkoj ligi u sezoni 2023., proglašenje najboljih članova u protekloj sezoni i predstavljanje klupskih pojačanja.
 Medalje najboljima i pehare pobjednicima na DTL dodijelio je predsjednik kluba Krešimir Sliško.
Treće mjesto u kategoriji žena pripalo je našoj Vesni Ćavar, koja se i ove kao i svih prethodnih, otkako trči ligu, našla na postolju. Bravo Vesna!
Koliko je važno biti brz, toliko je važno na ligi biti i konstantan. To najbolje zna naša Dragica Čolina kojoj je konstantnost ove godine donijela drugo mjesto na Duvanjskoj trkačkoj ligi. Bravo Dragice!
Da su godine samo broj i da činjenica što ste postali baba ne mora značiti ništa, ako sami izaberete drugačije, svjedoči prošlogodišnja pobjednica DTL, kojoj je cijela prošla sezona bila najbolja do sada. Bravo za našu Josipu Baković i još jednu titulu.
U jakoj, snažnoj i moćnoj konkurenciji treće mjesto pripalo je našem junioru i dečku koji obećava, a on je naš Nedim Zahirović . Bravo Nedime!
Sjajan napredak i odličnu brzinu posebno na petici prošle je godine pokazao i čovjek koji dolazi do svoga prvog postolja na ligi, a to je naš član iz elitne postave, Josip Martinović . Srebrna medalja i čestitke za našega Josipa.
Drugu sezonu zaredom, s petnaest pobjeda u petnaest nastupa do najvišeg postolja i zlatne medalje dolazi naš juniorski prvak i zalog klupske budućnosti Džemal Bukvić ! Bravo Džemale!
Najuspješnijim članovima u protekloj sezoni proglašeni su, dvostruka državna i federalna prvakinja Danijela Kuna i federalni prvak Ilija Jukić . Čestitamo i ovom prilikom, oboma!
Novim članovima, Zlatku Kajiću iz Posušja i Frani Periću iz Tomislavgrada dodijeljeni su klupski dresovi te smo im poželjeli dobrodošlicu. Momci, dobro nam došli!
Poslije službenog dijela uslijedilo je druženje, koje je uvijek pogodno za rađanje novih ideja, posebno uz kolače koje su i ovaj put pripremile naše cure. , objava je 

Atletski klub Puls Tomislavgrad

Više fotografija možete vidjeti OVDJE!

www.tomislavnews.com