KolumneSvijetTG Zanimljivosti

FOTO – DNEVNIK duvanjske (brišničke) hodočasnice (9.) – Kad “ministrica kauča” krene na Put sv. Jakova:

Moj Camino- IX dan
Svitu moj čeljadi lipa!

Piše: Franka Čolina
Jutro za poželiti za hodanje. Prohladno malo, slojevito smo se navukle i usput olakšale ruksak za što će nam leđa biti zahvalna. Sunce onako sramežljivo ćiri i na vagi je oće-neće, ali već do devet je konačan odgovor bio evo me.


Jučer iz beskrajnih vinograda danas opet u žitna polja i uljanu repicu, iskreno ovo mi oku draže, veselije nekako ta žuta i zelena baš pašu s ovim suncem.


Dobivam tako puno poruka od svih vas i nemate pojma koliko mi to znači, hvala vam još jednom od srca. Neke me slatko nasmiju, a neke malo i rasplaču(od milosti) ali isto su mi drage❤
Meni na brzom biranju su Jozo(Sv Josip) ,Franc(Sv.Frano) i Jakiša(Sv.Jakov)… bio je i Antiša, ali kod njega velika navala nikad doć na red. Svi Ercegovci kod njeg, valjda imaju dobre veze😉
I tako mene jutros zove moja B. (a njen je Antiša) pita more li priko veze digdi da je ubacim kod ovi svoji, nešto malo joj zaštekalo.
Pitala:
Jozo kaže STRPI SE, Franc ni da čuje prikoreda, znaš kakav je On sve po pe-esu ,a Jakiša dobar sa mnom u posljednje vrime kaže RJEŠENO!
Molitvica
Danas u mojim molitvama, srcu i koracima autistična dječica i njihove obitelji. Posebno jedna prilipa M. i njena jaka majka D. i još jedna najljepša M i njeni roditelji S. i I.
Večeras vas sve molim da se pomolite za sve ove obitelji da im Gospodin da snagu, strpljivost i ljubav.
P.S. Ako mislite da danas niste učinili dovoljno dobrih djela evo vam prilika za popravni🙏❤

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Franka Čolina

NAPOMENA: Tekst nije lektoriran!