Bosna i HercegovinaTG Zanimljivosti

FOTO: FSRacing Team ambicioznih i predanih studenata inženjera sprema se za najveće svjetsko studentsko natjecanje, Formula Student!

FSRacing Team, tim ambicioznih i predanih studenata inženjera sprema se za najveće svjetsko studentsko natjecanje, Formula Student,traže sponzore!
Ovo natjecanje nudi jedinstvenu priliku studentima da steknu praktično znanje i iskustvo tijekom rada na izgradnji najboljeg mogućeg trkaćeg automobila, a sve u skladu sa strogim standardima.
FSRacing Team je prvi tim iz Bosne i Hercegovine koji je sudjelovao u ovom natjecanju, a već su se proslavili natječući se s dva trkaća automobila prethodnih generacija.

”Tim nove generacije naporno radi kako bi postigao još veći učinak, budući da smo blizu završetka trećeg trkaćeg automobila – najboljeg do sada”, navode.

Treća formula je u izgradnji ovo je demo prikaz

Tim je vođen strašću prema inženjerstvu i željom da predstavlja svoju zemlju na međunarodnoj sceni.
”Ali da bi se to dogodilo, potrebna nam je vaša pomoć. Trenutačno tražimo sponzorstva za završetak formule na koju naše sveučilište i naša zemlja mogu biti ponosni”, navode.
Ukoliko želite podržati tim obećavajućih i posvećenih studenata i biti dio putovanja u svijet Formule Student, kontaktirajte FSRacing tim već danas na: fsracing@fsre.sum.ba, piše nam član tima Zoran Injić,
student druge godine preddiplomskog Studija elektrotehnike.

www.tomislavnews.com