TG Sport

FOTO/HKK TOMISLAV: Obavijest o početku treninga!

U utorak 6. rujna, 2022. godine počinju treninzi za sve naše mlađe kategorije.
Za dječake uzrasta od 2009. godišta i starije treninzi počinju u utorak u 19:30 h u dvorani OŠ Ivana Mažuranića. Daljnje upute o sljedećoj satnici i rasporedu treninga dat će trener na navedenom treningu. Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati na broj trenera: 063-882-234-Branimir Mašić.
Također u utorak 6.9. polaze treninzi škole košarke, za sve dječake 2010. godišta i mlađe. Prvi trening održat će se u utorak 6.9. u 18:30 h u dvorani Gimnazije Marka Marulića. Daljnje upute o sljedećoj satnici i rasporedu treninga dat će trener na navedenom treningu. Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati na broj trenera 063-580-279-Bože Lučić
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane dječake da nam se priključe, bez obzira na uzrast. Nudimo vam 3 treninga tjedno, majicu na poklon nakon mjesec dana odrađenih treninga, te duksericu nakon dva mjeseca treninga. Naravno, za sve nove članove nudimo mjesec dana besplatnog treniranja, kako bi upoznali rad našeg kolektiva i trenera. Za više informacija možete nas kontaktirati putem Facebooka, Instagrama ili na broj mobitela trenera kojeg smo ranije naznačili.

Postani i ti dio košarkaške ekipe, vidimo se 👋

www.tomislavnews.com/HKK TOMISLAV