Naši u svijetuTG Čestitke

FOTO: KAPA DO PODA Mark Bagarić, naravno porijeklom iz duvanjskog kraja, iz Miljacke, postao je preko noći prava senzacija: “Nešto fantastično!”

Preko noći ga je zapratilo više od pet tisuća ljudi, postao je prava senzacija: “Nešto fantastično!”
Mark Bagarić izazvao je lavinu reakcija na svoj nastup u showu “Supertalent”, a komplimenti pljušte sa svih strana.
Mark Bagarić je nakon senzacionalnog nastupa u showu “Supertalent” postao prava senzacija, a reakcije na njegovu izvedbu pjesme “Crazy Love” Briana McKnighta ne prestaju se stišavati.
27-godišnji Mark je svojim glasom i više nego iznenadio članove žirija koji su mu poručili da je pravo čudo, ali gledatelje u studiju i pred malim ekranima, a Janko Popović Volarić ga je nagradio zlatnim gumbom. Koliko je sve oduševio govori i činjenica da ga je preko noći na profilu na Instagramu zapratilo više od pet tisuća ljudi, a ta se brojka povećava iz sata u sat.

“Hvalaaaaaaa svimaaaa! Ovo je zlatni Markkkkk. Majstoriii”, napisao je Mark uz nekoliko fotografija s nastupa koje je podijelio na profilu.
Mark je inače podrijetlom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, a uz glazbu, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak.

Govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi, a čini se da mu sada na tom putu više ništa ne stoji kao prepreka, objava je s Dnevnik.hr

Ono što drugi ne znaju, Tomislavnews.com doznaje: Mark je porijeklom iz duvanjskog sela Miljacke, koje je smješteno na magistralnom putu Tomislavgrad – Posušje.

Roditelji Anica i Ante-Crni rođeni su i odrasli u Miljacki, iselili su u Berlin gdje se rodio Mark, koji nije često dolazio u Miljacku, ali njegovi roditelji jesu. Obitelj se vratila iz Njemačke i sada živi u Zagrebu.

Marku čestitamo i želimo da pobjedi u natjecanju, jer ima prekrasan glas, neka bude Supertalent 2021. godine!

A ovo je prekrasna rječica Miljacka u Miljacki!

www.tomislavnews.com