TG Kultura/Zabava

FOTO-KATARINA MAMIĆ, aktualna miss Hrvatske: Presretna sam što sam par dana provela na Mijakovu Polju!

copyright@tomislavnews.com

Poštovani, oprostite što nisam uspjela svratiti do vas u Uredništvo  u Tomislavgradu, kako je bilo planirano, pa vam  se sada javljam presretna sto sam ovih par dana provela u Mijakovu Polju kod bake Anice sa svojom rodbinom i obitelji. Bila sam na vjenčanju svoje rodice Marije koja se  udala u Livno. Vjenčanje je bilo u Livnu u Svadbenom salonu Pavić.
Nadam se da ću doći ponovo, nakon Izbora za miss svijeta, koji se održava 14. prosinaca, 2019. godine u Londonu, u Mijakovo Polje, u Tomislavgrad i uživati tu za Božić.

Uz srdačan pozdrav vama i vašim čitateljicama i čitateljima, šaljem vam nekoliko fotografija mog boravka u Mijakovu Polju i s vjenčanja kojemu sam nazočila, piše nam aktualna miss Hrvatske, Katarina Mamić porijeklom iz Tomislavgrada, Mijakova Polja.

Zahvaljujemo ljepotici Katarini na javljanju, želimo joj svu sreću ovoga svijeta i dobar plasman na  Izboru za miss svijeta!

Katarina sa svoja dva brata Petar Mamić i Luka Mamić 

Katarina s bakom Anica Mamić u Mijakovu Polju

Katarina s mladenkom Marijom

Katarina s malenim, simpatičnim rođacima

Aktualna mis Hrvatske, Katarina Mamić, porijeklom iz Mijakova Polja, prošlog vikenda bila je kod bake Anice i  na svadbi svoje rodice u Svadbenom salonu “Pavić”.

www.tomislavnews.com