TG Sport

FOTO: Košarkašice “Tomislava” gostovale u Livnu i odigrale VII. kolo Lige mladih KS HB

Ove subote gostovali smo u Livnu i odigrale VII. kolo Lige mladih KS HB. Do kraja regularnog dijela sezone za naše predkadetkinje ostaje još jedna kolo i utakmica protiv Busovače.

U Livnu uvijek teško ali 7/7 i stopostotni učinak za naše cure u ovoj sezoni. Pobjeda, teška ali zaslužena. Livanjke dobre i reprezentativka RH je tu, a mi kao da želimo da nam bude još teže pa u Livno ne ide 5 važnih karika našeg sastava.

Bolest, ozljeda, gitara, spavanje i nemar !

Prve dvije možemo razumjeti, treću donekle mada se ponavlja situacija, a za četvrtu i petu…

Roster popunile djevojčice 2011./12..13. godište, dvije tri i četiri godine mlađe.

Veliki teret iznijele su: Ivana, Ružica, Marija, Tina i Martina  a ogromnu potporu s klupe kao zamjene dale su  Ana Marija i Petra, glas su izgubile Jelena, Ruža i Kata.

Utakmica u egalu do samog kraja. Ogromna energija i povjerenje u ekipu kao i individualna kvaliteta donijele su prevagu na našu stranu. Na kraju, sreća, zadovoljstvo i ponos na licima. Hvala ŽKK Livno na gostoprimstvu i dobroj utakmici.

Bravo Duvanjke!

Rezultat: 

ŽKK Livno – ŽKK Tomislav 37:41

Po povratku iz Livna u GSD u Tomislavgradu odigrali smo prijateljsku utakmicu sa ŽKK Posušje a nastupale su curice 2011.godište i mlađe. Zabava i igra na prvom mjestu. Pobijedila košarka! Hvala ekipi Posušja na gostovanju.

 

#🏀žkktomislav🏅samožestoko🏀🏀🏀⛹️⛹️⛹️⛹️⛹️⛹️⛹️

 

Upisi u školu košarke su u tijeku za sve djevojčice od 8-do13 kao i u program Mini Basketa koji radimo u suradnji sa HKK Tomislav za sve djevojčice od 5-8 godina.

 Još se niste upisale??? 

Ne čekajte!!! Tu smo samo za Vas!!!💪💪🏀🏀🏅

Zovite 📞 za upis 063/479-289

Priopćenje je iz ŽKK “Tomislav”

www.tomislavnews.co